Hovedmenu:

TB Fartskriver Service


Gå til indhold

TIS Track & Trace

Produkter > Tilbehør

TIS Track & Trace

TIS Track&Trace er en effektiv og økonomisk løsning for flåde operatører, der ønsker at forøge produktiviteten af deres flåde samt at vide præcis hvor deres køretøjer befinder sig og hvor de har været.
Ved at vide et køretøjs nuværende position og rute informationer, kan man forøge produktiviteten, kundeservice og desuden øge flåde effektiviteten betragteligt. En analyse og sammenligning af kørte ruter kan medføre bedre job allokering, forbedrede svar tider, rute- og tidsplanlægning samt optimering af kørsels mønstre. Med præcis information om lokalitet for leveringer og estimerede leveringstider er tilgængelige til enhver en tid kan kundetilfredsheden øges.

Og det bedste ?

  • TIS Track & Trace kan anvendes fra hvilken som helst PC med internet adgang – og det er tilmed tilgængeligt på en iPhone og iPad.
  • TIS Track & Trace er ideel for operatører i mindre & medium størrelse flåder, der ønsker at drage fordel af køretøjs sporing uden at skulle investere i yderligere software – fordi TIS-Web® brugere nemt kan bestille TIS Track&Trace som en ekstra web service.
  • Alt der kræves, er at køretøjerne udstyres med VDO’s Wide Range GPRS DLD® for trådløs data overførsel.

Søg

Retur til indhold | Retur til hovedmenu