Hovedmenu:

TB Fartskriver Service


Gå til indhold

DTCO Smartlink

Produkter > Tilbehør

DTCO Smartlink.

Den smarte forbindelse mellem din Smartphone og DTCO

Med den nye DTCO® SmartLink løsning er DTCO® release 1.3 i stand til øjeblikkeligt at forbinde via Bluetooth til den nyeste almindelige Smartphone.
Med den, tilbyder vi brugerne muligheden for at anvende en moderne form for hjælp på flere forskellige måder i den daglige kørsel.
DTCO® SmartLink består af et Bluetooth modul tilsluttet Front interface i VDO’s digitale kontrolapparat DTCO® samt ”VDO Driver App”, som viser funktionerne på Smartphonens skærm ved hjælp af grafisk bruger interface.

Alle handlinger fremgår af den letforståelige vejledning inkluderet i SmartLink pakken. QR-koden med link er ligeledes printet på pakken såvel som vejledningen og dirigerer brugeren nemt til VDOs hjemmeside. Der kan du finde yderligere instruktioner og seneste version af VDO Chauffør App.
Alt du behøver, er en Smartphone med Android operativ system version 2.3x eller 4.x, internet forbindelse og vores DTCO® SmartLink.
Download via din Smartphone VDO Chauffør App fra vores hjemmeside og installer den på din Smartphone. Nu er du klar til at anvende denne nye funktion.
Søg

Retur til indhold | Retur til hovedmenu